BESTHYRDJS, DJ, Ljus&Ljud uthyrning
Recensioner
kolmården
kvadrat
grodan
HM
hesselbyslott
sthlmlive
svt-sport
svt
olearys
oracle
Grand hotel
luftfartsverket
lindorff
Besthyrdjs_Arriva
Besthyrdjs_Landsting
Besthyrdjs_Scandic
pooliauniflex
Intrum
trygghansa
villeroy
Glitter
Eatery_Resturante
sthlm hamnar
basware
beckers
besthyrdjs.swedebank
besthyrdjs_arlandaexpress
Saab
Softronic
Kung_Carl_Hotel_edited1
Fafangan_logotyp
Arriva-Logo
djuronaset_logotype
energi
coor-logo
besthyrdjs_seb
besthyrdjs_uniflex
adlibris_edited1
atlas
basware
beckers
pressbyran
pride
sös
sf

PARTY IS FUN

50årsfest Riddarhuset, Stockholm


Hej Benke,

Vi är supernöjda med din spelning på Riddarhuset i lördags! Lyhörd för önskningar men med din egen touch - precis som vi ville ha det. Tror att alla gästerna var uppe på dansgolvet non-stop. Tack för en mycket lyckad kväll!


Martin & Maria

Bröllop Elfviks Strand, Lidingö


Stort TACK ska DU ha Benke! Vi var verkligen supernöjda med kvällen!


Vi har tidigare varit på 2 bröllop där Bengt spelat, det var grymt drag på dansgolvet på båda två. Så när det var dags för vår egen bröllopsfest var valet av DJ enkelt. Bengt är oerhört proffsig, trevlig och tydlig i kommunikation. Han är lyhörd för önskemål, välplanerad och förbereder noga inför spelningen.


Vi är supernöjda!


Carolina & Johan

Bröllop, Myntkrogen Stockholm


Hej Bengt!


Stort tack för superhärlig spelning. Vi och alla gäster hade superkul och uppskattade verkligen din musik. Vi kommer ge våra bästa rekommendationer om någon behöver en DJ.


Med vänlig hälsning

Sam&Hanna

Bengt Wiklander som jag anlitade via Best Hyr DJ's var helt lysande, det var ingen som satt still när musiken var igång. Perfekt blandning som gav massor med energi. , det var så himlans skoj. Jag är trött i fötterna även idag. Det kändes som att alla dansade och nästan ingen satt still. Vilket bra jobb, jag är supertacksam för din insats, perfekt alltihop. Golvet skakade när Bengt spelade och vi dansade. TOPP! STort tack för en superduperkväll!

Hej Bengt!

Vi vill tacka innerligt för igår. Musiken du spelade på vårt bröllop gjorde vår dag och kväll magisk. Vi hade en fantastisk kväll. Alla gäster var rörande överens att du spelade grym musik på vår bröllopfest.

Tack än en gång!

 

 

Hälsningar Anna och Robert

Hej Benke

Stort tack för din spelning i lördags mellan klockan 15.00 - 24.00 på vår 90 års fest, 50+40. Du var grym. Full pott från mig och frugan, du var 100 procentig.

Mvh Robert

Bröllop Stallmästaregården, Stockholm


En mer välförberedd och proffsig DJ går inte att hitta! DJ Benke är bäst och gjorde vår bröllopsfest otroligt lyckad! Trevlig och servicevänlig, Spelade den musik som var förväntat och mer där till.


Sofie&Robin


Serviceminded DJ som levde upp till och överträffade förväntningarna. Bra förberett innan

spelning, grymt mixande och rakt igenom bra partylåtar. Fullt dansgolv hela kvällen på bröllopet!


Svar från besthyrdjs enkät:

 • Typ av event: : Bröllop, Såstaholms herrgård
 • Fungerade vår hemsida bra för ert event? : Ja
 • Var det lätt att hitta det ni sökte efter på vår hemsida? : Ja
 • Vid förfrågan, fick ni svar inom godtagbar tid? : Ja
 • Fyll gärna i synpunkter om hemsidan eller svarstider på E-post: : Mesta av
 • kontakten via telefon och mail, men hemsidan var snabb och informationsrik.
 • Hur fungerade bokningen av er DJ? : Bra
 • Hur upplevde ni vår service inför ert event? : Mycket bra
 • Följde DJ alla överenskomna tider? : Ja
 • Hur upplevde ni er DJ på ert event? : Trevlig och servicevänlig
 • Spelade er DJ den musik som var förväntat? : Ja absolut
 • Uppfyllde er DJ gästernas och edra musikönskemål? : Ja
 • Hur upplevde ni ljudet på högtalarna? : Toppen kvalité
 • Hur upplevde ni volymnivån under eventet? : Lagom volym
 • Hur upplevde ni discoljuset? : Toppen
 • Var utrustningen riggad/monterad på så sätt att det kändes välarbetat? : Ja
 • Rekommenderar ni besthyrdjs.se till andra event? : Ja
 • Rekommenderar ni denna DJ till andra event? : Ja
 • Namn: David Karslätt

DJ Benke överträffade alla förväntningar! Proffsigt från första stund, riggat och klart i tid med riktigt proffsig utrustning. Vår företagsfest med 80-talstema hade aldrig blivit samma succé utan honom. Han fick ca 170 gäster att dansa från att dansgolvet öppnade och vi förlängde spelningen 2 timmar för att ingen ville sluta. Helt otroligt att kunna hitta helt rätt musik rakt genom. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera DJ Benke. • Företagsevent.
 • 80 Tals fest

Linnea på BASWARE AB

Tack än en gång,

vi har nu haft Besthyrdjs och Dj Benke, 4 år i rad på våra fester för personalen hos oss på akuten SÖS. Och vi vill framföra ett RIKTIGT STORT TACK och säga hur otroligt professionell, kunnig, lyhörd och helt fantastik du är som DJ. ALLA på festerna har tyckt musiken varit super bra och våra gäster har alltid dansat från musiken startat till den slutat. Vi kommer att ha dig som stående Dj på alla våra fester framöver.

Kan varmt rekommendera Besthyrdjs och DjBenke.

Mvh Robert, SÖS akuten

Hej Benke

Stort stort tack!!! Du var strålande. Alla gäster hör av sig och tackar för det fantastiska discot. Du gjorde min 50-års fest till något mycket bättre.

Mvh Jeanette GustafsdotterHej!!

Stort tack för en superbra spelning i går!

Flera gäster undrade var vi hade fått tag i en sån bra DJ!

Hälsn Pia o MagnusVårt Bröllop,

DJ Benke levererade allt vi kunde ha hoppats på och mer till vårt bröllop!  Han var lätt att ha med att göra, alltid tillgänglig, lugn, trevlig, lyhört, flexibel och en otrolig bra DJ.  Vi gav honom en liten spellista så han kunde känna av vår musiksmak och sen på festen visste han exakt vilka låter han skulle spela för att få igång och att hålla igång festen. Bra utrustning med bra ljud och ljus. Kan lätt rekommenderas! Alan McKevittHej Bengt,

Vi vill bara tacka för bröllops spelningen i lördags. Det var fantastiskt lyckat, tycker vi!

Med vänlig hälsning, JohanHej Bengt

Först och främst ett STORT tack till en superspelning - alla gäster var mäktigt imponerade över

din insatts. Vi hade som du säkert såg väldigt kul och musiken som du spelade fixade festen

och blev som pricken över i:et. Behöver du referens någon så tveka inte att be dom kontaktar mig.

Christer LTusen tack, ni gjorde ett mycket bra jobb på min 40års fest! Tusen tack kommer rekommendera er till alla.

CalleHej Benke

Tusen tack för ett riktigt bra jobb! vi är alla supernöjda med 40+40 års festen och är slut i fötterna :) Jag är så imponerad hur du fick ihop all musik! Du har varit proffsig från start till mål! Tacken strömmar in och flera har speciellt tackat för den grymma DJ:en! Allt gott till dig, vi hoppas att det blir fler fester snart -då hör vi av oss!

/HannaHej Bengt,

Tack för din fin-fina insats på vårt bröllop i lördags. Vilket bra party det blev med drag på dansgolvet :-) Belysningen som du hade riggat i Riddarsalen till middagen gav verkligen en extra touch på firandet. Vi är jättenöjda och behöver du en referens för framtida spelningar finns vi till hands. Återigen tack för allt!

Glada hälsningar från Helena & Carl-JohanTjena DJ Benke

Tack och jättekramar för en verkligt lyckad kväll, du är kung bakom dina spakar, ingen ville gå ifrån dansgolvet. Musiken som du bjöd på var helt perfekt och du fick vår bröllopskväll att bli så där optimal som vi ville och detta kommer vi att bära med oss väldigt länge, du blandar musiken helt perfekt så att det passar alla såväl unga som de äldre, vi är verkligen supernöjda och rekomenderar dig starkt.

Mvh Sussi&TommyTack Benke för en jättebra och rolig kväll på vår Swedbankfest, folk skickar email hela tiden och tackar för den musik som du bjöd på alla blev så danssugna tack vare ditt låtval och fina anläggning. Vi bokar gärna upp dig redan nu till nästa år igen om det går bra. Tusen tack och ha det bra. Ann-MarieHej Benke

Tack så jätte mycket för toppen bra musik på vår SÖS akutfest. Alla var jätte nöja med musiken och servicen, samt ljuset som du levererade.

Tack än en gång Robert.Hej Benke

Vi har fått många mail o sms om träningsvärk efter lördag-kvällen ;-) Det kan ju bara betyda en sak, eller hur? Stort o varmt tack! Du levde verkligen upp till förväntningarna :-)

Med Vänliga Hälsningar / Angela & OscarHej Bengt!

Tack för att du var så grym!. Vi och alla våra gäster är supernöjda och vi är så glada att vi lyckades hitta en så bra DJ som verkligen levererade alla de timmar han stod där. Trevlig glad och lyhörd med gott minne enligt gästerna som under tiden du spelade inte hade ett tomt dansgolv på hela natten! Ha det bäst!!

Maria&RickardBenke,

tack för att du gjorde vår 40+40 års fest med 80-tals tema till en otroligt fantastisk kväll. Du spelade helt SUUPEEER, fick flera härliga kommentarer under kvällen av folk som undrade vem du är och hur man får tag i dig för framtida spelningar, jag medlar dig vidare. Återigen STORT TACK som f-n!!! hehe Från

Jonas & SussiHej Bengt.

Stort tack till dig för vår bröllopsfest, vi hade en fantastiskk dag/ kväll. Gästerna hade kul, musiken var hur bra som helst, du lyckades verkligen fånga in alla. Vi vill även ge dig ett stort plus i kanten för att du är en så trevlig och proffsig människa att ha kontakt med. Hoppas vi ses vid något tillfälle. Ha en fin sommar.

Mvh Johanna & Johan Möller GrundinHejsan

När jag fyllde 40 hade vi maskeradfest hemma hos oss och vi ville att det skulle hända något lite extra kul senare på kvällen. Det var då vi hittade Dj Benke på nätet. Dj Benke med fru kom till oss tidigare på dagen och roddade tills allt var förberett inför kvällen. Det var ett imponerande ljus och ljudsystem som riggades upp! Benke lämnade belysningen på så när gästerna kom blev det som att kliva in i en annan värld. En värld som gick i blått, lila, rosa.. Hur coolt som helst. När Benke senare gjorde entré blev jag djupt imponerad, han tog temat för kvällen på allvar och kom som Alice Cooper! Alla trodde han var gäst tills han började spela..! Spellista gjorde Dj Benke efter mina önskemål, men lade också till musik som han tyckte passade in. Vilken succsé det blev!! Alla dansade så de höll på att stupa. Det gick inte att sluta för det var så bra musik! Festen blev otroligt lyckad och det var till stor del Benkes förtjänst. Vi rekomenderar varmt Dj Benke. Han är flexibel, proffsig och trevlig. Helt rätt kille för vilken typ av fest som helst helt enkelt!"

Ha det gott Benke och kanske vi ses snart igen! /Jeanette & MagnusBengt hade ställt upp allt snyggt och hade ordnat ljud och belysning av lokalen på ett mycket bra sätt till vår 50+50år fest. Våra gäster var påtagligt imponerade av Bengt som DJ och kom till mig och frågade vem han var flera gånger under kvällen. Benke svarade jag. Bra låt val, lyhört för vad som funkade och trots en väldigt spilttrad gästlista fick han ihop till dans som passade alla. Vi återkommer gärna till DJBenke.

/Åsa och GunnarHalloj!

Jisses vilken rolig 50års fest!!! OM VI TRIVDES!!!! Ojojoj!! har nu vårdat mina ömma fötter och njuter av att ha kvar detta minne :-) TACK för att du bidrog till att höja denna fest till en nivå vi inte upplevt på länge! ALLA gäster var mer än nöjda och ståborden och lounchhörnan" vi ordnat för de som oftast inte vill dansa stod mest tomma. Vilken syn att se dansgolvet fullt under så många timmar! Det här kommer vi att leva länge på!

Tusen tack! Kram FiaSupertack Benke för en underbar danskväll på vår föreningsfest, du spelade exakt så som vi hade tänkt oss och alla gäster mellan 30 och 65 dansade och tyckte att du är toppen vi kan verkligen rekomendera dig till alla som läser detta.

Mvh Susanna.TACK Benke för en grym spelning på vår bröllopsfest. Sjukt bra tryck på dansgolvet hela kvällen med en perfekt blandning av det vi önskat oss och partylåtar perfekt anpassat till oss och våra gäster. Du bidrog mycket till att göra vårt bröllopsfest helt magisk. Vi kommer garanterat rekommendera dig till alla våra vänner och bekanta. Stort stort tack!

Mvh Kattis och HenrikHej och tack för en fantastisk dj-insats på vårt bröllop. Både vi och våra gäster var så nöjda! Vänliga hälsningar /HelenaVi vill tacka dig Benke för en fantastiskt bra kväll. Många har kommenterat vår DJ och sagt att du gjorde ett superbra jobb och vi håller med och de kommer säkert att anlita dig. Med en välavvägd musikblandning och god lyhördhet mot din publik höll du stämningen på topp under vår bröllopsfest. Dansgolvet var ständigt välfyllt.

Mvh Anders & SaraHej Bengt! "Bröllopsdansen blev en succé tack vare mixlåten vi fick. Utöver det var musiken klockren, och alla gäster mellan 17-67 dansade till sent in på natten! Tack DJ Benke för att Du spelade på vårt bröllop, vi vill ge dig våra bästa och varmaste rekommendationer!"

Med vänlig hälsning, Victor och AnnelieHej Bengt! Tusen tack för en lyckad kväll! 40års fest. Alla gäster var så nöjda

Mvh CamillaBengt, Tack för en kanonspelning igårnatt. 50års fest. Jag är supernöjd.

Mvh JonasHej Bengt! Tack för din spelning som du gjorde åt oss på vårt 50 års party. Vi har fått mycket beröm för både musik och ljus som du stod för. Du gjorde det proffsigt och det kändes pålitligt hela vägen viket också är mycket viktigt när man planerar en sådan fest som vi hade. Stort tack och på återhörande, jag kommer att rekommendera dig till fler av mina vänner.

Med vänliga hälsningar Åke ReichardVerkligen en grym kväll och du ska ha ett stort tack DJ Benke, du satte verkligen din prägel och dansgolvet i gugning och gjorde min 40 års fest till en riktig partykväll, du är helt grym och lyhörd du kan verkligen läsa av vad folk gillar.

Tack tack kram RosieTack att du gjorde min 40års tillika 70-tals fest till en ren fröjd. alla var verkligen helnöjda och musiken var helt underbar

mvh AnnaTjena Benke! Tack för en mycket lyckad kväll, jag och min fru är väldigt tacksamma och våra gäster var enormt nöjda och de dansade så att de knappt hann hämta andan. Vi är tacksamma för ditt engagemang före och under samt efter festen, helt klockren service och vi kan rekomendera dig till alla som läser detta inlägg. Vi återkommer garanterat. Sköt om dig.

Mvh Lasse - MiaTack för riktigt bra spelning Benke! En härlig blandning av nytt och gammalt som verkligen fick det att rocka loss!

Med vänlig hälsning Anders & MagganTack Benke för en grym spelning på min fest. Jag och mina gäster är supernöjda med musiken du spelade, en perfekt blandning av mina önskelåtar, nytt och gammalt. Vi hade rejält ont i fötterna dagen efter, men det var det värt. Ska verkligen rekommendera dig till alla vänner och bekanta. Och när jag ska ordna nästa fest behöver jag inte fundera på vilken DJ jag ska anlita. Då hör jag av mig till dig.

Kram KirsiTACK BENKE... Vi är jätte nöjda och hade en helt suverän kväll! Din insats var mer än vi någonsin kunde tänka oss och vi är jätte glada att vi valde dig som DJ till vårt bröllop. Än en gång tack för allt!

Sara och DennisSkepp&Hoj ett stort tack för en superkväll, vilket drag du fyllde dansgolvet med råge och spelade canonbra musik hela kvällen/natten, vi dansade och sjöng. En del folk hade tänkt gå hem tidigt men blev kvar pga alla sköna låtar som du spelade. Att du bara orkade spela så länge, hörde att du stängde av runt 4 på morgonen....

Stor kram från oss pirater :-)Hej Benke tack för en schysst kväll vi dansade så svetten flöt på dansgolvet, tack snälla vi återkommer nästa år igen

Kram CarroTack Benke din spelning var canon kvällen blev skitkul.

Mvh Micke


Hej och tack för en jättebra spelning, alla var så nöjda och dom som inte tog sig dit ångrar sig. Hoppas du också är nöjd. Hälsningar Monica.

AXPLOCK AV FESTFOTOGRAFIER


BRÖLLOPSFEST  PRIVATFEST  FÖRETAGSFEST  FÖDELSEDAGSFEST  STUDENTFEST  RETROFEST  AFTERWORK  M.M.

FÖRETAGSEVENT

Louise Hoffsten

FÖRETAGSFEST

BRÖLLOP

BRÖLLOP

BRÖLLOP

BRÖLLOP

BRÖLLOP

BRÖLLOP

FÖRETAGSFEST

80 TALSFEST

FÖRETAGSEVENT

40 ÅRSFEST

BRÖLLOP

BRÖLLOP

FIRMAFEST

40 ÅRSFEST

BRÖLLOP

FEST

40 ÅRSFEST

80 TALSFEST

40 ÅRSFEST

BRÖLLOP

BRÖLLOP

50 ÅRSFEST

40 ÅRSFEST

BRÖLLOP

2018-09-08 21.53.18_edited1

50 ÅRSFEST

POOLPARTY

FÖRETAGSFEST

BRÖLLOP

40 ÅRSFEST

BRÖLLOP

BRÖLLOP

30 ÅRSFEST

40 ÅRSFEST

BRÖLLOP

BRÖLLOP

EUROPRIDE

2018

DJ BENKE

BRÖLLOP

BRÖLLOP

FÖRETAGSEVENT

FÖRETAGSEVENT

FÖRETAGSFEST

30 ÅRSFEST

30 ÅRSFEST

30 ÅRSFEST

SENIORERNAS JULFEST

SENIORERNAS JULFEST

FÖRETAGSFEST

FÖRETAGSFEST