BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning

RECENSIONER UTHYRNING iDJ-PAKET

Hejsan.


Stort tack för er eminenta service. Vi hyrde playpaket 1 och är mycket nöjda med er utrustning samt service, gästerna var mycket imponerade.


Janne och Emma

Tjena!


Tack för leverans och hämtning av ert uthyrningspaket 1, det var ett toppen paket och grymt smidigt sett att få skitbra grejer på festen.

Jag kommer glatt hyra igen nästa gång som det blir fest.


Mvh Thompa

Gooody!


Kan bara säga en sak "Grym utrustning och service" trevlig kille som kom och monterade samt visade hur det funkar.


Tjao vi hörs igen, Sonny

Hejsan,


Vi är så glada och tacksamma för den utrustning som ni levererade, bra service, bra ljud&ljus samt punktliga när det gäller den tid vi bestämde.


Supertack!!


Martin&Sara med gäster

Hejsan!


Vår fest som vi hade i områdeslokalen blev verkligen lyckad och mycket tack vara den utrustning som vi hyrde och fick levererad, monterad av er.

Bra service och mycket bra utrustning, kvällen blev som om vi var på en mindre nattklubb :-) Gästerna var klart imponerade och vi ger alla rekommendationer.


Med vänlig hälsning

Martin Nilsson, Danderyd

Hej


Vi hyrde ett paket2 till vårt bröllop i Vinterviken och ville inte kosta på alltför mycket. Vi är verkligen supernöjda med detta paket det lät bra och det var många effekter och vi kunde få det levererat och riggat efter vårt önskemål.


Carilna och Stefan

Helloo


Hyrde paket två, och woow det var helt perfekt för vår fest. Kanon att få det leverat och riggat av er trevliga personal. Klart att rekommendera till er andra som ska hyra.


//John E

Tjabba!!!


Jag o frugan skulle ha fest hemma i villan och funderade på hur sjutton skulle vi få bra ljud, så kollade vi på nätet och fann en sajt som heter Besthyrdjs med kanonbra erbjudande så vi hyrde och är supernöjda med resultatet. Trevligt och servicevänligt folk också dessutom.


REKOMMENDERAS


Anders&Karin

Hyra av Playpaket 1.


kvalitét och service m.m.: 10 av 10 discobollar på den här leveransen.

Uppmontering och nedmontering helt enligt tidsplan. Bra och enkel genomgång om hur allt fungerade.
Kanonljud och härligt ljus som satte pricken över i-et på festen.


Rekommenderas varmt!!


//Tina