BESTHYRDJS STOCKHOLM

Populärt DJ-företag i nöjesbranschen

070-2476671                INFO@BESTHYRDJS.SE

HYR DJ FÖR LYCKAD FEST - BestHyrdjs
HYR DJ FÖR LYCKAD FEST - BestHyrdjs
HYR DJ FÖR LYCKAD FEST - BestHyrdjs

Privatfest, firmafest, event m.m.

En del väljer att hyra utrustning och själva sätta ihop en spellista på Spotify eller liknande. För vissa kan det fungera bra men risken är att man har lika många ”DJs” som gäster. 


Av oss hyr du en erfaren lyhörd dj som kommer att läsa av stämningen på din fest, dj'n spelar musiken som ni vill höra, håller trycket uppe och fyller dansgolvet hela kvällen igenom så att du och dina gäster kan koppla av och roa er för en lyckad fest.


Oavsett om ni väljer att ha en profesionell lyhörd DJ eller utrustning för att spela själva så ställer vi självklart upp och hjälper gärna till.

DJ, LJUD & LJUSTEKNIK I TOPPKLASS


   SNYGGA INSTALLATIONER

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter in i omgivningen.


   MILJÖVÄNLIG (GRÖN) TEKNIK

Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar och ljuseffekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning och därigenom minskad miljöpåverkan.


   SNYGG MILJÖBELYSNING

Med belysning kan vi skapa ännu trevligare partystämning och göra en annars tråkig lokal till något helt fantastiskt och häftigt. Vi erbjuder all tänkbar belysning till er fest.


   PROFESSIONELLA DJs OCH DJ-PAKET

DJ-paketen innehåller allt som man kan tänka sig behöva under en dag och festkväll

när det gäller ljud, ljus och givetvis en professionell dj som gör festen riktigt lyckad.


Genom att hyra DJ från oss kan du vara säker på att du kommer få en lyckad fest.

Våra DJs är professionella, har lång erfarenhet och kan konsten att läsa av publiken.

Ett fullt dansgolv gör att du och dina gäster kommer att ha maximalt kul under hela kvällen och minnas festen som lyckad.


Våra DJs har passion och yrkesstolthet för vad de det gör, samt engagerar sig alltid

till 100% i strävan i att leverera ett fullt dansgolv och den bästa festen.


Vi hjälper jätte gärna till... Oavsett om ni vill ha en profesionell lyhörd DJ eller utrustning så ställer vi självklart upp och levererar.

Vi erbjuder

Bra att tänka på inför er fest.

  - Har ni ett tidschema för dagen tar vi gärna emot det!

  - Musikönskemål helst en vecka innan festens datum.

  - Meddela personalen i festlokalen vart ni vill ha dj placerad så att även de är medvetna om

    detta och kan förbereda.


Förberedelser med Dj innan festen

I god tid innan festen går ni tillsammans med er dj igenom kvällen. Vi går bland annat igenom ert schema, praktiska detaljer så som vart i lokalen ni vill placera discjockeyn och självklart era musikönskemål! Det är självklart ok att skicka en lista med era musikönskemål om ni så önskar.


När ni bokar en dj från oss kan ni känna er trygga i ert val. Vi har erfarenhet av 100-tals olika fester och vårt mål är alltid att ni ska bli helt nöjda med er kväll! Det är många detaljer att tänka på och vi hjälper er gärna.


Vi tar all kontaktinformation till inblandade parter, så som de ansvariga för festlokalen, restaurangen etc så att vi kan stämma av med dem i god tid. Vill ni även boka ett personligt möte med oss är det självklart inga problem.

Hurra... Vi är helt enkelt grymt bra!

Äkta DJ mixparty och fullt dansgolv

Transport inom Stockholm ingår

Bara professionella lyhörda DJs

Professionell utrustning

Snart 20 års lång branschvana

Du gör enkel och trygg bokning

DJ spelar musiken som ni vill höra

Obs!!! Vi har aldrig ställt in en fest

Hej Benke

Stort stort tack!!! Du var strålande. Alla gäster hör av sig och tackar för det fantastiska discot. Du gjorde min 50-års fest till något mycket bättre.

Mvh Jeanette Gustafsdotter

Tusen tack för ett riktigt bra jobb! vi är alla supernöjda med 40+40 års festen och är slut i fötterna :) Jag är så imponerad hur du fick ihop all musik! Du har varit proffsig från start till mål! kram från Hanna

DJ som jag anlitade via BestHyrDJ's var helt lysande, det var ingen som satt still när musiken var igång. Perfekt blandning som gav massor med energi.

Mvh My

Partners:

Hyr DJ | Besthyrdjs Stockholm
Besthyrdjs | hyr dj

Välkommen att

kontakta oss för

en lyckad fest

BESTHYRDJS PROFFS PÅ FEST

© 2019 Besthyrdjs

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Ta reda på mer
Acceptera