BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning

Hyr DJ för en lyckad fest!

BRÖLLOP - PRIVAT ELLER FÖRETAGSFEST

Välkommen, vi har lösningen på dina party behov. Vi erbjuder professionell lyhörd DJ med eller utan utrustning eller så hyr du helt enkelt

enbart utrustning av oss.

Besthyrdjs.se - leverantör av djs och utrustning sedan år 2001.

Vi hyr ut professionella DJs med eller utan utrustning och kompletta kvalitativa festpaket med eller utan dj i varierande storlekar till alla tänk-bara tillställningar, event etc i Stockholm med omnejd. 


Med många år i dj-branschen så har vi sett mycket och fått bred erfarenhet. För oss är du som kund viktig och du står alltid i fokus från start till klart. Våra festfixare bollar och utför gärna dina festidéer och önskemål tillsammans med dig.


Vi har utfört många bröllop, och massor av olika fester, event, kickoff, AW m.m. genom åren vi har även fått nöjet att medverka i SVT filmproduktion genom att ställa upp med utrustning samt haft produktlanseringar etc, allt detta till stor tacksamhetsrespons och fullständig nöjdsamhet från våra kunder vilket vi är glada och tacksamma för.


Vår affärside grundar sig främst på hur nöjda våra kunder är. Det som gör att vi är flitigt bokade är oftast rekommendationer från kunder etc. vilket vi ser som ett kvitto på att vi gör rätt! Vi är i dj-branschen för att ge upplevelse och dela lyckan när det innebär att fira något. Vi ser det som vårt jobb att få dig som kund hundra procent nöjd från start till klart när vi levererar våra tjänster och utrustning. 

 

  • För oss är det viktigt med kundfokus från start till klart, hålla hög exklusiv standard, ge bästa pris och personlig service med trygghet.
  • Vi erbjuder DJ till din fest med många års erfarenhet, lyhördhet, trevligt bemötande och spelar den musik som ni bestämmer.
  • Vi levererar alltid modern utrustning i toppklass av välkända fabrikat som ger den absoluta bästa ljud&ljus upplevelsen.


Vår hemsida är inte världens vackraste, det är inte på det vi lägger ner vår tid, vi hoppas ändå att ni får all den information som ni behöver.


Tveka inte att kontakta oss för mer information eller boka din fest, du är alltid varmt välkommen och vi ger dig personlig service och hjälp tills det känns helt perfekt för dig och din fest.

Vi har DJ oavsett fest!

Företagsfest

Privatfest

Filmproduktion

Födelsedagsfest

Bröllop

Invigning

sthlmlive
svt-sport
svt
olearys
oracle
Grand hotel
luftfartsverket
lindorff
pooliauniflex
Intrum
trygghansa
villeroy
basware
beckers
besthyrdjs.swedebank
besthyrdjs_arlandaexpress
Saab
Softronic
Kung_Carl_Hotel_edited1
Fafangan_logotyp
Arriva-Logo
djuronaset_logotype
energi
coor-logo
besthyrdjs_seb
besthyrdjs_uniflex
adlibris_edited1
atlas
basware
beckers
kolmården
kvadrat
grodan
HM
hesselbyslott
Besthyrdjs_Arriva
Besthyrdjs_Landsting
Besthyrdjs_Scandic
Glitter
Eatery_Resturante
sthlm hamnar
pressbyran
pride
sös
sf