Om Oss

HYRA DJ OCH UTRUSTNING TILL BRÖLLOP, FÖRETAGSFEST, PRIVATFEST, STUDENTFEST, FÖRETAGSEVENT, 20-70 ÅRS FEST M.M. I STOCKHOLM  08-42002708


OM OSS

BESTHYRDJS

Besthyrdjs hjälper dig, vi ser till att du får rätt DJ och den absolut bästa musiken!

Välkommen till oss på Besthyrdjs, vi har skapat god stämning på många olika evenemang genom åren såsom bröllop, privatfester och företagsevent och vi började vår resa på våren 2001 som dj-företag och vi har ständigt växt tack vare duktiga dj:s. Vårt koncept är enkelt och bygger på att vi erbjuder trevliga och rutinerade dj:s med många års erfarenhet som spelar en bred musikblandning helt efter kundens och gästers önskemål. Våra dj:s har en stor glädje och passion till yrket, engagemanget är alltid på topp och levererar till 100%.

Vi erbjuder alltid toppmodern och fräsch utrustning, ljud&ljus!

Vi använder oss uteslutande av marknadens absolut bästa utrustning. Vi levererar endast alltid högkvalitativa komponenter av ljud och ljus och efter den senaste tekniken och som ständigt uppdateras. Vi levererar utrustning till alla typer av evenemang såsom företagsevent, bröllopsfester och olika privata fester. Vi skräddarsyr även evenemangspaket (dj-paket) helt utefter edra behov och önskemål.

Varför välja Besthyrdjs som din dj leverantör?

Vi levererar professionell dj till ditt evenemang, rutinerad, lyhörd och trevlig dj med stil. Vi erbjuder även ett generöst innehåll i våra dj-paket med toppmodernt häftigt discoljus som gör dansgolvet levande och högtalarsystem som låter grymt bra oavsett lokal, vilket gör att ert evenemang har mycket hög kvalité och är

så nära nattklubb man kan komma med mobilt ljud och ljus, vilket resulterar i att det imponerar stort på dina gäster.


  • Vi erbjuder rutinerade dj:s som är till glädje för alla tänkbara evenemang‎, event och fester, såsom bröllop, företagsfest, kickoff, julfest, pubkväll, studentfest, privatfest m.m.


  • Vi erbjuder högteknologisk professionell och modern utrustning av välkända fabrikat, våra högtalarsystem tillsammans med ljus och discoeffekter och

en snygg riggning gör garanterat festen optimal.


  • Vi erbjuder full professionell service från start till mål och ställer upp till 100% i alla lägen.


  • Känn fullständig trygghet när du anlitar oss, vi vill understryka att vi har aldrig någonsin under alla våra verksamhetsår ställt in något evenemang pga sjukdom eller något annat frånfälle etc av våra dj's. Detta är vi väldigt tacksamma och stolta över.


  • Våra kreativa dj:s levererar bred musikunderhållning och spelar den musik som alla älskar, spelar och mixar musiken som passar alla åldrar och smaker oavsett fest. Våra dj:s är flexibla, lyhörda och spelar absolut det som ni vill höra.


  • Vi erbjuder en av stan's bästa utrustningsstandard med högkvalitativa komponenter och de mest kompletta festpaket till de bästa paketpriserna. Vi skräddarsyr även utrustningspaket utifrån edra önskemål.

© 2019 Besthyrdjs