BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning

Din fest, vår prioritering!

070-2476671                INFO@BESTHYRDJS.SE

HYR DJ
HYR DJ
HYRA DJ - BESTHYRDJS.SE

Önskas bra stämning på företagsfesten, event eller kick-offen?

Är det dags att bjuda in kollegor, kunder eller leverantörer till kick-off eller kanske ha en firmafest? I så fall hjälper vi gärna till att skapa och höja stämningen oavsett vilket evenemang ni kommer att ordna.

Vi erbjuder både färdiga samt skräddarsydda ljud och ljus -utrustningspaket för mindre samt större evenemang och självklart ingår en professionell dj om så önskas.

Vår teknikpersonal har lång erfarenhet och vet hur man skapar bra stämning när det gäller ljud och ljusinstallationer i evenemangslokalen både på dagen och när det  är dags för fest på kvällen, sedan kommer djn att höja festnivån ännu flera steg.

TOPPKLASS PÅ DJ, LJUD & LJUSTEKNIK


SNYGGA INSTALLATIONER AV UTRUSTNINGEN

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter in i omgivningen.


MILJÖVÄNLIG GRÖN TEKNIK

Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar och ljus-effekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning och där-igenom minskad miljöpåverkan.


BELYSNING

Med belysning kan vi skapa trevlig partystämning, göra en annars tråkig lokal till något helt fantastiskt och festlikt.


PROFESSIONELL DJ, LJUD OCH LJUSPAKET

Våra kompletta DJ-Paket som vi erbjuder innehåller det mesta man kan tänka sig behöva under ett evenemang när det gäller ljud samt ljus, och som grädde på moset, självklart har vi alltid en professionell dj i toppklass som spelar bra musik och gör att evenemanget blir extra trevligt och minnesvärt för er och edra gäster

Alla är otroligt nöjda och tycker att detta har blivit den bästa kickoffen någonsin!

Net Insight AB

Tack än en gång,

vi har nu haft Besthyrdjs och Dj Benke, 4 år i rad på våra fester för personalen hos oss på akuten SÖS. Och vi vill framföra ett RIKTIGT STORT TACK och säga hur otroligt professionell, kunnig, lyhörd och helt fantastik du är som DJ. ALLA på festerna har tyckt musiken varit super bra och våra gäster har alltid dansat från musiken startat till den slutat. Vi kommer att ha dig som stående Dj på alla våra fester framöver. Kan varmt rekommendera Besthyrdjs och DjBenke.

Mvh Robert, SÖS akuten

Ert evenemang!


Vi hjälper till med

ljud och ljus!

Vi står för musiken

och den rätta stämningen!

Proffsigt från första stund, riggat och klart i tid med riktigt proffsig utrustning. Vår företagsfest med 80-talstema hade aldrig blivit samma succé utan honom. Han fick ca 170 gäster att dansa från att dansgolvet öppnade och vi förlängde spelningen 2 timmar för att ingen ville sluta. Helt otroligt att kunna hitta helt rätt musik rakt genom. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Besthyrdjs

Linnea på BASWARE AB

Besthyrdjs | hyr dj

Partners:

Hyr DJ | Besthyrdjs Stockholm

Välkommen att

kontakta oss för

en lyckad fest

BESTHYRDJS PROFFS PÅ FEST

© 2019 Besthyrdjs

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Ta reda på mer
Acceptera