BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning


VI GÖR FEST I STOCKHOLM


HYR EN PREMIUM PRO DJ MED ELLER UTAN UTRUSTNING!

Välkommen till oss för att hyra en DJ med eller utan ljud&ljus utrustning.

Besthyrdjs har bokat och förmedlat djs och utrustning i över 20 år, Vi hyr ut oavsett fest som exempelvis till bröllop, företagsfest, privatfest m.m. (listan kan göras lång).


Genom att du hyr från oss kan du vara säker på att du kommer få en lyckad fest.

Våra DJs har lång erfarenhet och kan konsten att läsa av publiken samt spela musiken som dina gäster älskar oavsett ålder. Det är även du som väljer musik

och musikstil. Det är din fest och du bestämmer. Vi vet att det finns DJs som kör sitt eget race men så gör inte vi, vi anpassar oss till vad du bestämmer och vi är alltid väldigt samarbetsvilliga, flexibla och lyhörda.


Våra DJs har passion och yrkesstolthet för vad de gör, samt engagerar sig alltid

till 100% i strävan efter att leverera ett lyckat resultat.


SNYGGA INSTALLATIONER, TOPPMODERN UTRUSTNING

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter in i lokalen och omgivningen. Ljud&ljus -utrustningen som vi använder är av mycket hög kvalitet och toppmodern. Uppdatering etc av utrustningen sker kontuerligt och vid behov så att den alltid är fräsch vid tillställningarna.


MILJÖVÄNLIGA, GRÖNT TÄNK OCH TEKNIK

Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar och ljuseffekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning och därigenom minskad miljöpåverkan. Vi kör även miljövänliga transporter, framledes kommer vi leverera det mesta med elbil. Vårt skräp hamnar alltid på någon av stans återvinningsstationer.


MILJÖ/FEST-BELYSNING SKAPAR TREVLIG STÄMNING

Med miljö/fest -belysning kan vi skapa ännu trevligare partystämning och göra en annars tråkig lokal till något helt fantastiskt och häftigt. Hör med oss vi är experter.

Hej Benke

Stort stort tack!!! Du var strålande. Alla gäster hör av sig och tackar för det fantastiska discot. Du gjorde min 50-års fest till något mycket bättre.

Mvh Jeanette Gustafsdotter

Tusen tack för ett riktigt bra jobb! vi är alla supernöjda med 40+40 års festen och är slut i fötterna :) Jag är så imponerad hur du fick ihop all musik! Du har varit proffsig från start till mål! kram från Hanna

DJ som jag anlitade via BestHyrDJ's var helt lysande, det var ingen som satt still när musiken var igång. Perfekt blandning som gav massor med energi.

Mvh My