BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning


R EN LYCKAD FEST


Välkommen till Besthyrdjs.

Vi utför uthyrning av ljud&ljus -utrustning med eller utan dj.

Du kan även hyra enbart en dj av oss när det finns utrustning i din lokal.

Besthyrdjs har hyrt ut professionella djs och utrustning sedan 2001.


100-Tals nöjda och återkommande kunder

Genom att du hyr från oss kan du vara säker på att du kommer få en lyckad fest.

Våra DJs har lång erfarenhet och kan konsten att läsa av publiken samt spela musiken som dina gäster älskar oavsett ålder. Det är även du som väljer musikoch musikstil. Det

är din fest och du bestämmer, dj anpassar sig efter dina idéer och preferenser, vi är i alla lägen samarbetsvilliga, flexibla och lyhörda.


MODERN UTRUSTNING I TOPPKLASS

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter in i lokalen och omgivningen. Ljud&ljus -utrustningen som vi använder är modern och av hög kvalitet. Uppdatering etc av utrustningen sker kontuerligt och vid behov så att den alltid är snygg och fräsch vid varje tillställning.


BELYSNING FÖRHÖJER STÄMNINGEN YTTERLIGARE

Med miljö/fest -belysning kan vi skapa ännu trevligare partystämning och göra en annars tråkig lokal till något helt fantastiskt och häftigt. Hör med oss, vi är experter.

Hej Benke

Stort stort tack!!! Du var strålande. Alla gäster hör av sig och tackar för det fantastiska discot. Du gjorde min 50-års fest till något mycket bättre.

Mvh Jeanette Gustafsdotter

Tusen tack för ett riktigt bra jobb! vi är alla supernöjda med 40+40 års festen och är slut i fötterna :) Jag är så imponerad hur du fick ihop all musik! Du har varit proffsig från start till mål! kram från Hanna

DJ som jag anlitade via BestHyrDJ's var helt lysande, det var ingen som satt still när musiken var igång. Perfekt blandning som gav massor med energi.

Mvh My