Bröllop

BRÖLLOP

Besthyrdjs Bröllop
Besthyrdjs Bröllop
Besthyrdjs Bröllop

NO.1 DJ PÅ BRÖLLOPSFESTEN!

HYRA DJ - BESTHYRDJS.SE

Varje bröllop är unikt och bröllopsdagen är troligtvis en av de större dagarna ni upplever, allt måste vara helt perfekt, även musiken. Vi har lång erfarenhet av bröllopsfester och har spelat musik på alla tänkbara och olika bröllop genom åren. Hyr ni genom oss gör vi alltid ett unikt upplägg av musiken och utrustning så det passar just er och edra gäster oavsett åldrar.


Det är skillnad att spela på ett bröllop mot andra evenemang. Att skapa en riktigt bra stämning för alla åldrar är viktigt, vilket erfarna bröllops-dj också gör, våra dj's bygger upp musiken kring hits, "glada medryckande låtar" som alla känner igen och vill dansa till oavsett ålder på gästerna, det är en fröjd att se farmor stuffa runt med barnbarn etc.


Att blanda upp 60-, 70-, 80-, 90-, 00-tals hits med lite nyheter, rock och schlagers blir bra när det görs på rätt sätt och därför är det bäst att anlita en erfaren "bröllopsDj" som löser uppgiften och som spelar musik med rätt tajming och efter den rätta taktkänslan och utan att ni behöver oroa er över om folk trivs eller hur dansgolvet skall fyllas. DJ'n ser helt enkelt klart till att alla oavsett ålder och musiksmak, dansar och trivs tillsammans hela kvällen igenom.

Vi har medverkat på många och olika bröllop sedan 2001

Alla våra dj:s är professionellt rutinerade och spelar på många bröllopsfester varje år och har stor erfarenhet. Varje kund och varje bröllop är givetvis unik. Vi hjälper till med allt från ljud, ljus till vilken musik som skall spelas under festkvällen. Vi erbjuder färdiga ljud och ljuspaket eller så skapar vi ett paket utifrån era önskemål. Vi erbjuder och hjälper även till med ljud och ljus för användning under själva vigseln och middagen, inget omöjligt för oss och vi ställer självklart upp och hjälper till att skapa en förväntad perfekt dag samt kväll för er och edra gäster.


Vi hjälper gärna till att förverkliga edra idéer och tankar!

Berätta gärna om edra idéer och tankar så hjälper vi till att skapa den atmosfär som ni önskar och förväntar er. Det kan vara allt från speciell färg på ljuset under bröllopsvalsen till speciell musik eller en rolig musikmix för att spexa till öppningsdelen av danskvällen m.m. Vi är öppna för alla tankar och idéer, även spontana, vi är flexibla i alla lägen.

LJUD & LJUSTEKNIK


DISKRETA INSTALLATIONER AV UTRUSTNING

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som

vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter in i omgivningen.MILJÖVÄNLIG OCH GRÖN TEKNIK

Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar

och ljuseffekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning

och därigenom minskad miljöpåverkan.PREMIUM MILJÖBELYSNING

Med belysning kan vi skapa trevlig partystämning, göra en annars tråkig lokal till något

helt fantastiskt och festlikt.VI ERBJUDER BRÖLLOPSPAKET TILL BRA PRIS

Bröllopspaketen som ni finner längre ner på sidan innehåller allt som man kan tänka

sig behöva under bröllopsdagen och middagen samt senare på bröllopsfesten.


Våra dj-paket fungerar även också bra om ni inte har behov av all utrustning som

finns i bröllopspaketen. Önskas en flexibel lösning så är vi även öppen för det


© 2019 Besthyrdjs

HYRA DJ - BESTHYRDJS.SE
HYRA DJ - BESTHYRDJS.SE
HYRA DJ - BESTHYRDJS.SE

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Acceptera