BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning

Din fest, vår prioritering!

070-2476671                INFO@BESTHYRDJS.SE

HYR DJ
HYR DJ

DJ, LJUD & LJUSTEKNIK I TOPPKLASS


DISKRETA INSTALLATIONER AV UTRUSTNING

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter

in i omgivningen.


Förutom marknadens bästa högtalare och toppmoderna ljuseffekter så har vi stor erfarenhet och ett brett sortiment av specialeffekter för bröllop. Vad sägs om att avsluta middagen med att fylla luften av guldfärgad konfetti? Eller täcka golvet med kolsyrerök under första dansen för att skapa effekten av att ni dansar på moln.


MILJÖVÄNLIG OCH GRÖN TEKNIK

Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar och ljuseffekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning och därigenom minskad miljöpåverkan.


PREMIUM MILJÖBELYSNING

Med belysning kan vi skapa trevlig partystämning, göra en annars tråkig lokal till något helt fantastiskt och festlikt.


VI ERBJUDER LJUD&LJUS PAKET TILL BRA PRIS

Paketen innehåller allt som man kan tänka sig behöva under bröllopsdagen och middagen samt senare på bröllopsfesten.


BIL MED CHAUFFÖR fr. 5.000:-

-  Cadillac 1970 årsmodell mycket fin, färg vit, Ej cab.

-  Ford Mustang 1965 årsmodell mycket fin, färg röd, cab.

    Bilder skickas endst vid intresse.

Grattis till ert bröllop!

Varje bröllop och bröllopsfest är unik och kräver därför personligt engagemang, något du alltid får av oss på Besthyrdjs. Vi är noga med att förbereda kvällen tillsammans med er så att ni kan känna er helt trygga med att lämna över underhållningen till oss. 


Musiken är hemligheten, För att få bra stämning gäller det att bygga musiken kring hits, låtar som de flesta känner igen oavsett musikstil. Att blanda nytt och gammalt med fokus på hits kan bli helt rätt om det görs rätt. Våra DJs som spelar på bröllop har många års erfarenhet och en stor bredd i vårt musikintresse.


Vi hjälper till med allt från ljud, ljus till vilken musik som skall spelas under festkvällen. Vi erbjuder färdiga ljud och ljuspaket eller så skapar vi ett paket utifrån era önskemål. Om ni önskar tekniker under hela dagen så finns även den möjligheten, inget omöjligt för oss och vi ställer självklart upp och hjälper till att skapa en förväntad perfekt dag samt kväll för er och edra gäster.

Bra att tänka på.

      Vi tar gärna kontaktinformation till alla iblandade i planeringen.

      Har ni ett tidschema för dagen tar vi gärna emot det!

      Meddela personalen i festlokalen vart ni vill ha dj placerad så att även de är medvetna om

      detta och kan förbereda.


Förberedelser med Dj innan bröllopet

I god tid innan bröllopet går ni tillsammans med er dj igenom kvällen. Vi går bland annat igenom ert schema, praktiska detaljer så som vart i lokalen ni vill placera discjockeyn.


Musikönskemål! Det är självklart ok att skicka en lista med era musikönskemål om ni så önskar samt vals eller förstalåt och då ca en vecka innan bröllopsdatum.


När ni bokar en dj från oss kan ni känna er trygga i ert val. Vi har erfarenhet av 100-tals bröllop och vårt mål är alltid att ni ska bli helt nöjda med er kväll! Det är många detaljer att tänka på och vi hjälper er gärna. Känn er trygga, vi har aldrig någon gång under alla år ställt in en fest.


Vi tar all kontaktinformation till inblandade parter, så som de ansvariga för festlokalen, restaurangen och toastmasters så att vi kan stämma av med dem i god tid. Vill ni även boka ett personligt möte med oss är det självklart inga problem.

Hurra... Vi är helt enkelt grymt bra!

Äkta DJ mixparty och fullt dansgolv

Transport inom Stockholm ingår

Bara professionella lyhörda DJs

Professionell utrustning

20 års branschvana

Enkel och trygg bokning

DJ spelar musiken som ni vill höra

Obs!!! Vi har aldrig ställt in bröllop

Besthyrdjs | hyr dj

Partners:

Hyr DJ | Besthyrdjs Stockholm

Välkommen att

kontakta oss för

en lyckad fest

BESTHYRDJS PROFFS PÅ FEST

© 2019 Besthyrdjs

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Ta reda på mer
Acceptera