BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning

Hyr DJ för en lyckad fest!

BRÖLLOP - PRIVAT ELLER FÖRETAGSFEST

Välkommen, vi har lösningen på dina party behov. Vi erbjuder professionell lyhörd DJ med eller utan utrustning eller så hyr du helt enkelt

enbart utrustning av oss.

Sundbyholms slott

Eskilstuna

Södertuna Slott

Gnesta

VÅRA PROFESSIONELLA BRÖLLOPSDJs

Våra djs älskar bröllop. Det är den mest charmiga tillställning man kan vara musik-värd på. Alla gäster som är med på tillställningen är speciellt uppklädda, alla har förväntningar. Ett charmerande brudpar som det lyser kärlek om. Vackra lokaler m.m. En dj som förväntas kunna få ut hela sällskapet på dansgolvet, allt från de äldsta till de yngsta vilket våra djs ofta lyckas med.


DISKRETA INSTALLATIONER

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter

in i omgivningen.


Förutom en av marknadens bästa högtalare och toppmoderna ljuseffekter så har vi ett brett sortiment av ljus och ljuseffekter att erbjuda.


MILJÖVÄNLIG OCH GRÖN TEKNIK

Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar och ljuseffekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning och därigenom minskad miljöpåverkan.


MILJÖBELYSNING

Med belysning kan vi skapa trevlig stämning, vi gör en annars tråkig lokal till något helt fantastiskt.


VI ERBJUDER PAKET TILL BRA PRIS

Vi erbjuder all utrustning som man kan tänka sig behöva under bröllopsdagen och middagen samt senare på bröllopsfesten till förmånliga priser.


BIL MED CHAUFFÖR fr. 5.000:-

-  Cadillac 1970 årsmodell mycket fin, färg vit, Ej cab.

-  Ford Mustang 1965 årsmodell mycket fin, färg röd, cab.

    Bilder skickas endst vid intresse.

Bra att tänka på.

-Vi på Besthyrdjs tar gärna kontaktinformation till alla iblandade i planeringen.

-Har ni ett tidschema för dagen tar vi gärna emot det!

-Meddela personalen i festlokalen vart ni vill ha dj placerad så att även de är medvetna om

  detta och kan förbereda.


Förberedelser med Dj innan bröllopet

I god tid innan bröllopet går ni tillsammans med er dj igenom kvällen så som ert schema, praktiska detaljer, tider, förstalåt/vals etc samt var i lokalen ni vill placera discoutrustningen.


Musikönskemål! Ni kan självklart skicka en lista med edra musikönskemål och om ni så önskar även vals eller förstalåt. DJ ser att få in önskemålen senast en vecka innan bröllopsdatum.


När ni bokar en dj från oss kan ni känna er trygga i ert val. Vi har erfarenhet av 100-tals bröllop och vårt mål är alltid att ni ska bli helt nöjda med er kväll! Det är många detaljer att tänka på och vi hjälper gärna till. Vi har aldrig någon gång under alla år ställt in en fest.


Vi tar all kontaktinformation till inblandade parter, så som de ansvariga för festlokalen, restaurangen och toastmasters så att vi kan stämma av med dem i god tid. Vill ni även boka ett personligt möte med oss är det självklart inga problem.

Hurra... Snart är det dags!

Äkta DJ mixparty och fullt dansgolv

Personligt möte 1,5h 750:-

Professionella lyhörda DJs

Professionell utrustning i toppklass

20 års branschvana

Enkel och trygg bokning

DJ spelar musiken som ni vill höra

Obs!!! Vi har aldrig ställt in en fest